Οριστικά έξω ο Ντουντού με Βόλο

Το πάλεψε αυτή την εβδομάδα ο Ντουντού για να δώσει το «παρών» στον Βόλο, όμως, ο γιατρός στη προπόνηση της Παρασκευής άναψε οριστικά «κόκκινο φως», έτσι ώστε να τον προφυλάξει ενόψει Τούμπας.

Μάλιστα, στη σημερινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη υπό μεγάλη βροχή, έβγαλε όλο το πρόγραμμα, συμμετέχοντας και στο δίτερμα, αλλά και στις ασκήσεις τακτικής, όμως, o επικεφαλής του ιατρικού τιμ Νίκος Τζουρούδης έκρινε σκόπιμο ότι δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί για την κυριακάτικη αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό.

Άλλωστε, ο Ντουντού προέρχεται από πέντε εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας. Το σημαντικό είναι ότι δεν αισθάνεται την παραμικρή ενόχληση και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες βγάζει ή το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης ή όλο το πρόγραμμα. Ιατρικώς δηλαδή είναι εντάξει, ωστόσο ακόμα θέλει δυο-τρεις μέρες δουλειάς για να φτάσει στο βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας που απαιτείται.

Ο στόχος πλέον είναι να δώσει το «παρών» με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Τετάρτη. Ο ίδιος ο παίκτης από την πλευρά του υποστηρίζει ότι θα κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, ενώ και ο Βαλβέρδε ποντάρει πολλά στην εμπειρία του Βραζιλιάνου από τέτοια παιχνίδια. Για τη συμμετοχή του όμως θα εξαρτηθούν πολλά από το πώς θα… κυλήσει η προπόνησή του μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Στα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την σημερινή προπόνηση, τα ευχάριστα νέα ήρθαν από τον Μέλμπεργκ, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ακολούθησε τους κανονικούς ρυθμούς και έτσι δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Σουηδός πάντως για να καλύψει το χαμένο έδαφος των τριών ημερών που είχε κάνει ατομικό, έκανε σήμερα έξτρα πρόγραμμα μετά το τέλος της προπόνησης.

Από την πλευρά του ο Ουρτάδο συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του και στο ιατρικό τιμ το παλεύουν για προλάβει τον αγώνα με την Ξάνθη.

Τέλος, ο Βαλβέρδε ξαναείπε στο Ρέντη ότι θα πρέπει να είναι άπαντες στον Ολυμπιακό συγκεντρωμένοι στον αγώνα στη Μαγνησία. «Έχουμε μπροστά μας τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο ΠΑΟΚ ακολουθεί μετά. Η προσοχή μας τώρα μόνο στον Βόλο για να πετύχουμε το στόχο μας», τόνισε χαρακτηριστικά.
Πηγή: skai.gr