Γέντρισεκ: «Ομάδα υψηλού επιπέδου ο Παναθηναϊκός»

Ο Σλοβάκος επιθετικός, πρόσθεσε πως το «τριφύλλι» θα του δώσει την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και να πετύχει με τους «πράσινους» όσα δεν κατάφερε στη Σάλκε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πράσινη»:

Σχετικά με το τι γνωρίζει για τον Παναθηναϊκό, είπε:

«Πρόκειται για έναν σπουδαίο σύλλογο. Στον Παναθηναϊκό αγωνίζονται αρκετοί καταξιωμένοι ποδοσφαιριστές. Παίκτες όπως ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο Σίντεϊ Γκοβου, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο Γιώργος Καραγκούνης επανδρώνουν το ρόστερ του».

Στη συνέχεια ο Έρικ Γέντρισεκ τόνισε πως έχει και άλλες προτάσεις, αλλά αυτή του Παναθηναϊκού είναι ανώτερη:

«Φυσικά και υπάρχουν ομάδες οι οποίες επιθυμούν να με αποκτήσουν. Συγκριτικά με τον ελληνικό σύλλογο θα έλεγα ότι υστερούν. Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί τρόπαια και συμμετέχει σταθερά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι ομάδα υψηλού επιπέδου, η οποία επιδιώκει να πρωταγωνιστεί».

Ο επιθετικός της Σάλκε ξεκαθάρισε πως θεωρεί πως ολοκλήρωσε τον κύκλο του στη Γερμανία:

«Δεν θέλω να συνεχίσω στη Γερμανία. Θα ήθελα κάτι το διαφορετικό. Αγωνίζομαι εδώ από το ξεκίνημα της καριέρας μου. Η προοπτική του Παναθηναϊκού φαντάζει ιδανική. Θεωρώ πως ήρθε η ώρα να αλλάξω παραστάσεις. Θέλω το βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Όσα δεν πέτυχα στη Σάλκε ευελπιστώ να τα καταφέρω στον Παναθηναϊκό».

Παράλληλα, μίλησε για τον συμπαίκτη του Κυριάκο Παπαδόπουλο και όσα του είπε για την ομάδα:

«Ο Κυριάκος είναι φίλος μου. Αποτελεί επένδυση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τον ρώτησα για τον Παναθηναϊκό. Είχαμε μια σύντομη κουβέντα πριν από την προπόνηση. Με διαβεβαίωσε για το επίπεδο του ελληνικού συλλόγου. Μου είπε πως δεν πρέπει να αφήσω την συγκεκριμένη ευκαιρία να πάει χαμένη».

Τέλος, ο Γέντρισεκ αναφέρθηκε στους στόχους του:

«Θέλω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Κυρίως αυτό. Στη Σάλκε δεν κατάφερα να έχω τη συμμετοχή που ήθελα. Διψάω να αγωνιστώ. Ο Παναθηναϊκός μου προσφέρει τα κίνητρα για να τα καταφέρω».

Περισσότερα στο Woop.gr.
Πηγή: skai.gr