Ο Νίνης στο 44΄, ο Λέτο στο 45΄ και ο Βύντρα στο 68΄ ήταν οι σκόρερ του "τριφυλλιού", ενώ για την ομάδα του Γιώργου Βαζάκα μείωσαν, αρχικά ο Κοντογουλίδης στο 45΄+1 και στη συνέχεια ο Κόρμπος στο 70΄.
Ο Παναθηναϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο στα πρώτα 45 λεπτά, δημιούργησε δυό-τρεις καλές ευκαιρίες με τους Σισέ, Νίνη και Λέτο, αλλά η άμυνα των Τρικάλων στάθηκε στο "ύψος της" κι όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα τελείωνε με τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα.
Οι παίκτες των δύο ομάδων, όμως, είχαν διαφορετική άποψη. Μέσα σε δύο λεπτά (44΄, 45΄) ο Παναθηναϊκός πέτυχε δύο τέρματα και προηγήθηκε 2-0, με τους Νίνη και Λέτο να σκοράρουν με σουτ. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η θεσσαλική ομάδα κατάφερε να μειώσει με προβολή του Κοντογουλίδη, μετά από σουτ του Τελκίνσκι.
Το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός ήταν εμφανώς ανώτερος και στο 68΄ πέτυχε το 3-1 με σκόρερ τον Λουκά Βύντρα, μετά από κόρνερ του Νίνη. Τα Τρίκαλα, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και ακριβώς δύο λεπτά αργότερα μείωσαν σε 3-2 με τον Κόρμπο και το ματς πήρε νέο ενδιαφέρον, αλλά τίποτα δεν άλλαξε και οι γηπεδούχοι πήραν την πρόκριση.
Διαιτητής: Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
Κίτρινες: Μπουμσόνγκ-Σαββίδης
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (40΄ Χριστοδουλόπουλος), Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Λέτο (75΄ Γκοβού), Νίνης, Σισέ.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιώργος Βαζάκας): Τόλιος, Μπουκοβάλας, Σαββίδης, Κόρμπος, Χρήστου, Μπριλάκης, Τελκίνσκι (83΄ Μπακομήτρος), Μίνγκας, Ρούσεφ (58΄ Ριζογιάννης), Μανουσάκης, Κοντογουλίδης.
Περισσότερες αθλητικές ειδήσεις στο woop.gr


Δείτε ζωντανά
Ακούστε ζωντανά












Follow @skaigr