Ολυμπιακός – Μπέσα 6-1
Άνετη πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ
22/07/2010 | 23:24Τελευταία Ενημέρωση: 23:25 22/07/2010
Εύκολο βράδυ είχε και πάλι ο Ολυμπιακός που νίκησε ξανά την Μπέσα και προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
Μετά το εμφατικό 5-0 στα Τίρανα την περασμένη εβδομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν και στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» την αντίπαλό τους, με 6-1 (46΄, 78΄ Ντουντού, 53΄ Ντάρμπισιρ, 75΄, 90΄ Μαρέσκα, 88΄ Φετφατζίδης - 49΄ Λαζαρέφσκι).
Επόμενος αντίπαλός τους θα είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ, που παρά την ήττα της με 2-1 στο Μαυροβούνιο από τη Μόγκρεν Μπούντβα προκρίθηκε χάρις στο 2-0 της πρώτης συνάντησης.
Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 29 Ιουλίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα είναι επίσης κεκλεισμένων των θυρών, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θα εκτίσουν τη 2η και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας τους, ενώ ο επαναληπτικός θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ, στις 5 Αυγούστου.
Άρθρα που παραπέμπουν εδώ