Αύξησε τη διαφορά ο Παναθηναϊκός, πήρε το ντέρμπι ο ΟΣΦΠ

Ο Ολυμπιακός δραπέτευσε από την Τούμπα με γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο ΠΑΟΚ είχε ανοίξει το σκορ στο 10ο λεπτό με κεφαλιά του Βιεϊρίνια, ενώ οι ερυθρόλευκοι είχαν ισοφαρίσει στο 41 με κεφαλιά του Ντιόγκο. Στο 77 ο Φιλομένο σημάδεψε το δοκάρι του Νικοπολίδη.
Στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ έμεινε ο Παναθηναϊκός, επικρατώντας του Άρη με 2-1 στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Μαζίνιο προηγήθηκε στο 37ο λεπτό με το Ρονάλντο Γκιάρο ωστόσο διατήρησε το προβάδισμα μόλις για πέντε λεπτά. Ο Λέτο εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα χτύπησε στον Αμπρέου και από εκεί κατέληξε στα δίχτυα του Σηφάκη. Το 4 στα 4 για τους πράσινους εξασφάλισε ο Κατσουράνης επτά λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, η ολοκλήρωση της οποίας βρήκε τον άρη να διαμαρτύρεται για τον μη καταλογισμό πέναλτι στο 88 σε σπρώξιμο Σαριέγκι στον Κάμπορα.
Στα Γιάννινα η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 52ο λεπτό του ΠΑΣ με το Νέμεθ, αλλά οι γηπεδούχοι και παρότι αγωνίζονταν από το 78 με δέκα λόγω της αποβολής του Ντιμπαλά, έφτασαν στην ισοφάριση με τον Κοντογουλίδη στο 81ο λεπτό.
Στη Λιβαδειά ο Λεβαδειακός προηγήθηκε 2-0 του Εργοτέλη με σκόρερ το Μπάρκογλου, ωστόσο οι Κρητικοί παρότι αγωνίστηκαν με δέκα από το 59ο λεπτό λόγω της αποβολής του Σασιασβίλι με δεύτερη κίτρινη, κατάφεραν να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας. Ο Χίμπλινγκερ με κεφαλιά και ο Μπούντιμιρ με κοντινό πλασέ διαμόρφωσαν το τελικό 2-2. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για την ακύρωση τέρματος του Μπούντιμιρ ως οφσάιντ κι ενώ το σκορ ήταν στο 2-2, ενώ οι γηπεδούχοι για το μη καταλογισμό πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τζούνιορ επί του Μπούσι στην εκπνοή του αγώνα.
Το γκολ του Στρμπα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου στα Πηγάδια έκρινε την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Πανθρακικό.


Πηγή: skai.gr