«Βόλτα» στην πλατεία ο Αστέρας

Με τον Τσέζαρεκ και το Μπαστία να συναγωνίζονται για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης, ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε νικηφόρα από τη Ν. Σμύρνη επικρατώντας του Πανιωνίου με 3-1.

Ο Τσέζαρεκ άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό και παρότι ο Πανιώνιος παρέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων η ισοφάριση δεν επετεύχθη. Στη σημαντικότερη ευκαιρία των γηπεδούχων η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι μετά από σουτ του Ρεκόμπα. Οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» δύο φορές μέσα σε τρία λεπτά. Αμφότερες στην αντεπίθεση με τον Έντερ στην πρώτη περίπτωση να νικά το Μπέλιτς με δυνατό σουτ και στη δεύτερη να αξιοποιεί την ασίστ του Τσέζαρεκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος μείωσε με τον Όμο στο 68ο λεπτό, χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια στην αντεπίθεση.

Στην Καβάλα η ομάδα της πόλης συνέχισε τις μεστές εμφανίσεις και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στη Σούπερ Λιγκ επί του Ατρομήτου. Ο Ονουάτσι στο 45 έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους, που δέχθηκαν την ισοφάριση δύο λεπτά αργότερα από το Φαβάλι. Στο 56ο λεπτό ο Σουλτανίδης ήταν εκείνος που έδωσε τους 3 βαθμούς στην ομάδα του Γιάννη Παπακώστα.

Στο Καυταντζόγλειο ο Ηρακλής δυσκολεύτηκε αλλά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λάρισας. Ο Επστάιν έβαλε μπροστά στο σκορ το «γηραιό» στο 65ο λεπτό, ωστόσο οι «βυσσινί» βρήκαν απάντηση με τον Αμπουχατζίρα. Δεν πέρασαν παρά μόνο δύο λεπτά μέχρι τη στιγμή που ο Ιάκομπ αιφνιδίασε το Μάλαρτζ γράφοντας το 2-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Πηγή: skai.gr