Μόνος πρώτος ο ΠΑΟ

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Εργοτέλης και Λεβαδειακός επέστρεψαν με νίκες στη Σούπερ Λιγκ μετά τη διακοπή. Ισόπαλη έληξε η αναμέτρηση στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΠΑΟΚ.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο πέτυχε το 3ο του γκολ στο πρωτάθλημα και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην εκτός έδρας νίκη επί του Πανθρακικού.

Σημαντική νίκη και για την ΑΕΚ επί του Ηρακλή με τον Παντελή Καφέ να σημειώνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και το Μπλάνκο να αστοχεί σε πέναλτι.

Στην Κρήτη το γρήγορο γκολ του Λεάλ στο 2ο λεπτό χάρισε στον Εργοτέλη την πρώτη ντου νίκη στο πρωτάθλημα επί της Ξάνθης.

Πρώτη νίκη και για το Λεβαδειακό που συνέχισε το αήττητο σερί του φιλοξενώντας τον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι σε δέκα αναμετρήσεις στη Βοιωτία δεν έχουν καταφέρει να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Ο Μπάρκογλου σκόραρε εις βάρος της προηγούμενης ομάδας του το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, ενώ ο Μπλάζιτς απέκρουσε πέναλτι του Ρεκόμπα στο 68ο λεπτό κι ενώ το παιχνίδι ήταν στο 0-0.

Στην Τρίπολη τέλος ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με καταπληκτικό γκολ του Φωτάκη στο 48ο λεπτό, όμως δε μπόρεσε να φύγει με τους βαθμούς της νίκης. Ο Τσέζαρεκ στο 62 διαμόρφωσε ο τελικό 1-1.

Πηγή: skai.gr