Προκαλεί αντιδράσεις η στάση της Nova

Αδιάλλακτη συνεχίζει να είναι η στάση της Nova που προκάλεσε τη δικαιολογημένη αντίδραση της ΕΡΤ σχετικά με τη διαχείριση των τηλεοπτικών στιγμιότυπων της Σούπερ Λιγκ.

Η δημόσια τηλεόραση προχώρησε σε εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία – πρόσκληση προς τη συνδρομητική τηλεόραση – Ελληνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών και τηλεματικών εφαρμογών Forthnet ΑΕ. Η παρούσα κοινοποιήθηκε και στο ΣΚΑΪ που συμμετέχει στην κεντρική διαχείριση.

Σε αυτή γίνεται σύντομη αναδρομή των διαπραγματεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το καλοκαίρι για τα στιγμιότυπα της Σούπερ Λιγκ, ενώ καταλήγει:

"Σας καλούμε για τελευταία φορά 1). Να επιβεβαιώσετε εγγράφως εντός δύο ωρών από της λήψεως της παρούσας ότι ισχύει από 22/7/09, πρόταση μας σε συνδυασμό με την μέχρι σήμερα πραγματοποιούμενη έναρξη της αθλητικής μας εκπομπή της Κυριακής στις 22.30. 2. Να προσέλθετε εν συνεχεία άμεσα αμφότεροι οι μεταδότες της κεντρικής διαχείρισης για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. Αλλιώς σας ενημερώνουμε ότι θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την διασφάλιση των συμφερόντων της ΕΡΤ ΑΕ".

Από την πλευρά της η Forthnet απάντησε με εξώδικο, στο οποίο δεν παραδέχεται τους ισχυρισμούς της ΕΡΤ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η αδιάλλακτη στάση της Nova δημιουργεί πρόβλημα στην απρόσκοπτη ενημέρωση των τηλεθεατών.
Πηγή: skai.gr