Κλείσιμο

"Σκοντάφτει" η έκδοση της άδειας για το γήπεδο του ΠΑΟ

Στην έλλειψη απαραίτητων δικαιολογητικών για τις φορολογικές υποχρεώσεις και για τις θέσεις πάρκινγκ «σκοντάφτει» η έκδοση της οικοδομικής άδειας για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς, σε δημοσιεύματα που επέρριπταν την ευθύνη στο υπουργείο.

Ο κ. Σουφλιάς, αναφέρει ότι το υπουργείο δεν καθυστέρησε καμία διαδικασία που ήταν απαραίτητη για την πρόοδο των εργασιών και έχει ήδη προχωρήσει τα αναγκαία έργα υποδομής στην περιοχή, χωρίς τα οποία δεν μπορεί να γίνει και να λειτουργήσει το γήπεδο.

Επίσης, τόνισε ότι οι υπηρεσίες του υπουργείου έλεγξαν και ετοίμασαν χωρίς καμία καθυστέρηση τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης.

Ωστόσο επισημαίνει πως δεν μπορεί να εκδοθεί άδεια χωρίς τα έγγραφα που λείπουν.

Ο υπουργός στην ανακοίνωσή του, τονίζει ότι έχουν ενημερωθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς, αρχικά προφορικά, ενώ σήμερα, Τετάρτη ενημερώθηκαν γραπτώς ο Δήμος Αθηναίων και οι μελετητές του γηπέδου.

Από την πλευρά του, ο Δήμος Αθηναίων απάντησε με την παραλαβή οποιουδήποτε γραπτού αιτήματος για την αποστολή εγγράφων, ο Δήμος Αθηναίων, θα τα αποστείλει εντός 48 ωρών.
Πηγή: skai.gr