Μάχη της Εθνικής ανδρών στο Ευρωμπάσκετ

Στη μάχη του Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας μπαίνει τη Δευτέρα η Εθνική των ανδρών. Στις 17.30 αντιμετωπίζει στο Πόζναν τα Σκόπια στην πρεμιέρα του πρώτου ομίλου της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί απευθείας από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και αποκλειστικά από το ίντερνετ από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ στην διεύθυνση Skai.gr. 

Η διοργάνωση θα διαρκέσει έως και τις 20 Σεπτεμβρίου και οι μεγάλες δυνάμεις της γηραιάς ηπείρου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με στόχο την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρωσία θα επιχειρήσει να διατηρήσει τα κεκτημένα, όμως Ισπανία, Ελλάδα και Σλοβενία θα επιχειρήσουν να της πάρουν τα σκήπτρα, χωρίς να αποκλείονται οι εκπλήξεις.

Η εθνική μας ομάδα βρίσκεται σε μία μεταβατική περίοδο και ανοίγει έναν καινούργιο κύκλο. Η επίσημη αγαπημένη του ελληνικού αθλητισμού ετοιμάζεται για μία νέα περιπέτεια στην Πολωνία αλλάζοντας ή αν θέλετε φρεσκάροντας το πρόσωπό της.

Με προπονητή τον Λιθουανό Γιόνας Καζλάουσκας η εθνική ετοιμάζεται να αλλάξει ριζικά την εικόνα της παίζοντας πιο γρήγορο και θεαματικό μπάσκετ.

Σε αυτό θα βοηθήσουν τα αμερικανάκια μας. Ο Κώστας Κουφός και ο Νικ Καλάθης παίρνουν το βάπτισμα του πυρός στην εθνική δίπλα στις σταθερές αξίες του Ζήση, του Σπανούλη, του Μπουρούση, του Φώτση αλλά και του αναγεννημένου Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.
Πηγή: skai.gr