Τσελίκ: Μην κάνετε πλάκα με τον στόλο μας, ξεπερνάει το μπόι σας

Σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις προχώρησε η Άγκυρα με τον εκπρόσωπο του κυβερνώντος κόμματος AKP, Ομάρ Τσελίκ να προειδοποιεί την Αθήνα να μην κάνει πλάκα με τον τουρκικό στόλο γιατί ξεπερνάει το μπόι της. 

«Εμείς κινούμαστε στο πλαίσιο του δικαίου και της δικαιοσύνης.  Αν όμως αναφέρεστε στην εγκατάλειψη του δικαίου και μιλάτε  για χρήση πραγματικής ισχύος, τότε θέλω να σας κάνω μια απλή προειδοποίηση. Δεν κάνεις πλάκα με τον τουρκικό στόλο. Το να κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο ξεπερνάει το μπόι σας. Μια δίκαιη λύση θα φέρει τη σταθερότητα στη Μεσόγειο με τη μέθοδο του καζάν-καζάν», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Σημειώνεται ότι τις προκλητικές αυτές δηλώσεις ο Τσελίκ τις έκανε μετά τη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του κυβερνώντος κόμματος υπό την προεδρία του Ερντογάν,  ενώ επιτέθηκε τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στην πρόταση από Κύπριους πολιτικούς που είχαν πει να δημιουργηθεί ένας ευρωπαϊκός πόλος εναντίον την Τουρκίας. Ο εκπρόσωπος του AKP απάντησε πως οι Κύπριοι πολιτικοί και οι υπουργοί Άμυνας της Ελλάδος επιλέγονται από τους πιο προβληματικούς τύπους που δεν ξέρουν να μιλούν πολιτική γλώσσα. 

Πηγή: skai.gr