Μηνύματα και ευχές της πολιτικής ηγεσίας για το Πάσχα

Τα δικά της μηνύματα για ευχές με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα, υπό πολύ διαφορετικές συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοιού, έστειλε νωρίτερα η πολιτική ηγεσία της χώρας προς τους πολίτες.

«Αυτό το Πάσχα, ας κάνουμε πράξη την αγάπη προς τους συμπολίτες μας, με ευθύνη προς την κοινωνία. Μένουμε σπίτι, για να ανταμώσουμε και πάλι όταν περάσει ο κίνδυνος. Καλή Ανάσταση σε όλους!», έγραψε στο διαδίκτυο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τις φετινές γιορτές. 

Ο πρωθυπουργός δημοσίευσε παράλληλα  και μια ευχετήρια κάρτα με το μήνυμα: «Αυτό το Πάσχα θα το θυμόμαστε ως το Πάσχα της αγάπης. Αλλά και της ευθύνης. #MenoumeSpiti Καλή Ανάσταση σε εσάς και τις οικογένειές σας».

«Αυτό το Πάσχα, ας κάνουμε πράξη την αγάπη προς τους συμπολίτες μας, με ευθύνη προς την κοινωνία. Μένουμε σπίτι, για να ανταμώσουμε και πάλι όταν περάσει ο κίνδυνος. Καλή Ανάσταση σε όλους» έγραψε σαν σχόλιο παράλληλα.

«Η ζωή θα νικήσει, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες», τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε μήνυμα του για την Ανάσταση, υπογραμμίζοντας ότι «δεν θα αργήσει η στιγμή που θα βρεθούμε ξανά, όλοι μαζί» και που «ο κοινός μας αγώνας για ζωή, θα γεμίσει από την ελπίδα ότι η πατρίδα μας θα ξαναβρεθεί στο δρόμο της Ανάστασης».

«Σιγά σιγά θα κερδίσουμε τις ζωές μας πίσω. Χρόνια πολλά με υγεία» επισημαίνει με τη σειρά της η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛΛ., Φώφη Γεννηματά.

«Χρόνια Πολλά με υγεία και δύναμη, με την ευχή ο λαός μας να βγει όρθιος και δυνατός απ' αυτή την περιπέτεια, όρθιος και δυνατός για να ζήσει τη δική του Ανάσταση, που μπορεί να έρθει αν αποφασίσει να απαλλαγεί από το Γολγοθά ενός συστήματος, που έχει σε μόνιμη καραντίνα τη ζωή του, τα δικαιώματά του» δήλωσε από την πλευρά του ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

"Mόνο το φως νικά το σκοτάδι. Aυτό γίνεται την πιο σκοτεινή στιγμή της νύχτας. Για να γίνει αυτό πρέπει οι ενάρετοι και οι ληστές να σταυρώνονται δίπλα-δίπλα. Καλή Ανάσταση" δήλωσε τέλος λίγες μέρες νωρίτερα ο Επικεφαλής του Μέρα25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Πηγή: skai.gr