ΚΙΝΑΛ για Ραγκούση: «Τοξικά απόβλητα» οι συνεργάτες του Παπανδρέου που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ

Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο εκπρόσωπος κοινοβουλευτικού έργου του ΚΙΝΑΛ, Σπύρος Καρανικόλας στις δηλώσεις του Πάνου Σκουρλέτη πως ο Γιώργος Παπανδρέου «είναι τοξικό πρόσωπο στην πολιτική ζωή» αλλά και στην τοποθέτηση του Γιάννη Ραγκούση ότι ο κ. Σκουρλέτης δεν το είπε για να μειώσει τον πρώην πρωθυπουργό αλλά ως περιγραφή.

«Αλήθεια, εάν ήταν τοξικός ο Γιώργος Παπανδρέου, τι έγιναν σήμερα τα τοξικά απόβλητά του που σιωπούν απέναντι στη χυδαιότητα τη μία του Πολάκη και την άλλη του Σκουρλέτη, επειδή βρήκαν στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ; Τόσο πολύ φοβούνται πλέον τον κάθε Σκουρλέτη και έχουν μείνει άφωνοι στις αθλιότητες του ΣΥΡΙΖΑ του 4% ή τόσο πολύ τους θόλωσε η ανάγκη της καρέκλας; Ουαί ημίν συριζαίοι, πρώην και νυν, υποκριτές», είπε ο κ. Καρανικόλας μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο κ. Σκουρλέτης «θα έπρεπε να γνωρίζει ότι τοξικό για τη χώρα, τους πολίτες και την ίδια τη Δημοκρατία ήταν το μίσος και η μισαλλοδοξία που έσπειρε ο ΣΥΡΙΖΑ στις πλατείες των αγανακτισμένων μαζί με τους Χρυσαυγίτες, την περίοδο που το ΠΑΣΟΚ προέτασσε το εθνικό πατριωτικό συμφέρον για να αποφευχθεί η εθνική τραγωδία της χρεοκοπίας».

«Τότε δηλαδή που ο Τσιπρας έλεγε Πινοσέτ τον δημοκρατικά εκλεγμένο Πρωθυπουργό της Χώρας ...και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τραμπούκιζαν τους όψιμους συντρόφους τους ως γερμανοτσολιάδες και εθνοπροδότες και τους ετοίμαζαν κρεμάλες. Αμετανόητοι όμως εκεί στο εκπτωτικο σουπερμαρκετ του ΣΥΡΙΖΑ, αντί συγγνώμης, ακόμα και σήμερα συνεχίζουν τους ίδιους ακραίους χαρακτηρισμούς», σημείωσε ο κ. Καρανικόλας.

Πηγή: skai.gr