Γιαννούλης: Δέχθηκα πάνω από 130.000 απειλητικά μηνύματα για το μπάρμπεκιου

Στην αποκάλυψη ότι τα απειλητικά μηνύματα σε βάρος του μέχρι στιγμής έχουν ξεπεράσει τις 130.000, προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, σχολιάζοντας τον σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το μπάρμπεκιου πάρτι στα Διαβατά στον Flash 99,4.

Τονίζοντας ότι ζούμε «στη δικτατορία του διαδικτύου και της παραπληροφόρησης» σημείωσε ότι δεν αποτελεί πρόβλημα ούτε το μπάρμπεκιου, ούτε το χοιρινό ούτε το αλκοόλ, προσθέτοντας ότι «έχουμε μεγάλη ευθύνη όσοι έχουμε δημόσιο λόγο να μη δημιουργούνται έστω και με τις διατυπώσεις, εντυπώσεις».

«Αναρωτιόμουν αν έκανα κάτι καλό ή κακό, που έφτασα σε σημείο να υπερασπίζονται την άποψη μου ο Πρετεντέρης, κύρηκας κατά του ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, λέγοντας ότι λειτούργησε ως θερμόμετρο στο κόμμα.

Ο κ. Γιαννούλης μίλησε για «κυρανακισμό» εξηγώντας ότι είναι ότι «όπου μας παίρνει να κρυφοικοιτάμε, να φλερτάρουμε με την ακροδεξιά και τον εθνικισμό και μετά να λέμε τι καλά ο πρόεδρος και πρωθυπουργός προτείνει να βάλουμε όλοι πλάτη για την αντιμετώπιση του εθνικού ζητήματος που είναι το προσφυγικό. Η διγλωσσία, η προσαρμογή για επικοινωνιακούς λόγους πρέπει να σταματήσει».

«Εδώ μιλάμε για προκλήσεις, για ρατσισμό, για μισαλλοδοξία, για διγλωσσία» είπε και πρόσθεσε «είπα όμως ότι είναι σαδιστικό και δείγμα κακού χαρακτήρα, είναι ρατσιστικό να οργανώνεις μία τέτοια εκδήλωση μπροστά στο κέντρο υποδοχής απλά για να τους προκαλέσεις».

«Αν κάποιος πιστεύει ότι αυτό που λέω έχει σχέση με το χοιρινό ή το αλκόολ ή με την ελευθερία των Ελλήνων να καταναλώνουν χοιρινό ή αλκόολ, θα πρέπει να πάρει δημόσια θέση», σημείωσε.

«Αυτό είπα από την αρχή. Αυτό που πέρασε είναι αυτό που βόλευε τους Κυρανάκηδες, που προσπαθούν να παίζουνε σε διπλό ταμπλό», κατέληξε ο κ. Γιαννούλης.

Πηγή: skai.gr