Συνέντευξη Παπανδρέου

Σε δριμεία επίθεση σε όλο το φάσμα των κυβερνητικών επιλογών (ασφαλιστικό, ιδιωτικοποιήσεις Σταθμών Εμπορευματοκιβωτίων κλπ.) προέβη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου σε εφ' όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη. O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε και σύγκλιση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Ως προς το
Αναφερόμενος στο ζήτημα της
Ερωτηθείς δε για την υπόθεση των χτυπημάτων που δέχεται από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης τόνισε ότι το πρόβλημα δεν είναι προσωπικό, αλλά το ΠΑΣΟΚ θέλει μια νέα σχέση της πολιτικής με την εξουσία και απεξάρτηση των ΜΜΕ από αυτήν.

Ο κ. Παπανδρέου σημείωσε για το θέμα της
Ερωτηθείς για το θέμα των συνεργασιών, τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης που να μπορεί να οδηγεί σε συναίνεση και δήλωσε ανοιχτός σε συνεργασίες.

Αναφερόμενος στα εσωκομματικά, επισήμανε την ανάγκη της ενότητας καθώς το ΠΑΣΟΚ περνάει σε νέα φάση μέσα από την επίπονη εσωτερική κρίση που δημιούργησε πληγές και ρωγμές.

Ωστόσο, προειδοποίησε ότι η εντολή που πήρε δεν είναι για τρεις μήνες και θα συνεχίσει όσο χρειαστεί.

Το ΠΑΣΟΚ δεν ψάχνει συνταγές, αλλά πολιτικές έχει νέο πρόσωπα και θα αναδειχθούν σημείωσε.

Για το ζήτημα της Siemens, είπε ότι δεν είναι δικαστής αλλά το ΠΑΣΟΚ εγγυάται τη διαφάνεια και την εφαρμογή κανόνων και αρχών.
Πηγή: skai.gr