Κλείσιμο

Ραγκούσης για το ντιμπέιτ

"Καθοριστική για το εκλογικό αποτέλεσμα είναι η συνολική πολιτική παρουσία και ο πολιτικός λόγος που θα περάσει και μέσα από την σημερινό τηλεοπτικό διάλογο", απάντησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης σε ερώτηση για το τι περιμένει το ΠΑΣΟΚ από το αποψινό ντιμπέιτ.
"Η πραγματική ανάγνωση του αποψινού τηλεοπτικού διαλόγου είναι ότι σε αυτόν δεν θα συμμετέχουν έξη πολιτικοί αρχηγοί, αλλά πέντε συν ένας…οι πέντε θα κριθούν απ' αυτά που θα πουν και κατά πόσο είναι πειστικά για τον ελληνικό λαό, ενώ ο ένας κρίνεται ήδη για όσα είπε αλλά δεν έκανε", είπε ο κ. Ραγκούσης.

Ανέφερε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ πιστεύει ότι θα πρέπει να βρεθεί μία άλλη διαδικασία και ν' αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής του διαλόγου των πολιτικών αρχηγών και απηύθυνε κάλεσμα σε όλα τα κόμματα να εργασθούν επ' αυτού μετά τις εκλογές.

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι το κόμμα του επιμένει στην πρόταση για τηλεοπτικό διάλογο μεταξύ του Γ. Παπανδρέου και του Κ. Καραμανλή και εξήγησε ότι έτσι όπως διεξάγεται ο διάλογος, δεν ενσωματώνει όλες τις σύγχρονες δυνατότητες ώστε να μην μοιάζει με αποστειρωμένη διαδικασία παράλληλων μονόλογων.

Τέλος, ο κ. Ραγκούσης διέψευσε ότι στο ΠΑΣΟΚ ήλθε πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να περιληφθεί και το θέμα του περιβάλλοντος στην τηλεοπτική αναμέτρηση, υποστηρίζοντας ότι εάν αυτό είχε συμβεί, δε θα είχαμε αντίρρηση να περιληφθεί στις θεματικές ενότητες.
Πηγή: skai.gr