Καρατζαφέρης κατά ΝΔ

Βολές κατά της κυβέρνησης για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Πελοπόννησο και την Εύβοια, εξαπέλυσε κατά τη διακαναλική συνέντευξη στο Ζάππειο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, κάνοντας λόγο για ημιεπάρκεια του κράτους.

Αναφερόμενος στην αυριανή τηλεοπτική αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών, τόνισε ότι δεν είναι σωστό να αλλάζουν οι κανόνες του παιχνιδιού.

Παράλληλα, ο κ. Καρατζαφέρης υπερασπίστηκε τις θέσεις του για μετεκλογική συμμαχία μόνο σε περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης προσωπικοτήτων, καθώς και τη λίστα των υποψηφίων του κόμματος του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αν σε κάποιο δεν αρέσουν οι καλλιτέχνες μπορεί να ψηφίσει καθηγητές πανεπιστημίου.

Όσον αφορά το θέμα που ανέκυψε με την Φώφη Γεννηματά, είπε ότι δεν παίζει κανένα ρόλο που η κ. Φώφη Γεννηματά δεν είναι πρώτη στη λίστα Επικρατείας.

Για την επανεμφάνιση του Κώστα Λαλιώτη σε επικοινωνιακό ρόλο στο ΠΑΣΟΚ είπε χαρακτηριστικά: ο Κώστας Λαλιώτης είναι ο Ριβάλντο της πολιτικής, όμως ο Ριβάλντο δεν κατάφερε να αποτρέψει το 4-1 σε βάρος της ΑΕΚ.
Πηγή: skai.gr