Παραίτηση Πατουλίδου με αιχμές

Την παραίτησή της από το Νομαρχιακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης και τη θέση της επικεφαλής της νομαρχιακής παράταξης του ΠΑΣΟΚ υπέβαλε η Βούλα Πατουλίδου, με επιστολή της προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.

Στην επιστολή, την οποία δημοσιοποίησε η ίδια, συνδέει την απόφαση της με το γεγονός ότι δεν συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και κάνει λόγο για "υπαναχώρηση" του κ. Παπανδρέου από δέσμευση που είχε αναλάβει ενώπιον της, όταν αποδέχτηκε πρόταση να είναι υποψήφια νομάρχης Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ, ότι θα συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Όπως αναφέρει η κ. Πατουλίδου, συνεργάτες του κ. Παπανδρέου της πρότειναν αρχικά την έκτη θέση και μετά την πέμπτη του Ψηφοδελτίου Επικρατείας και εκείνη επέμεινε στην τέταρτη θέση, διότι, όπως είπε, είναι εκλόγιμη ενώ "η πέμπτη είναι επισφαλής".

Σημειώνει πως όταν ο κ. Παπανδρέου της είχε προτείνει να είναι υποψήφια νομάρχης, του είπε πως λόγω του ασυμβιβάστου "θα έπρεπε να παραιτηθώ από το Πολεμικό Ναυτικό, θα παρέμενα, λοιπόν, χωρίς μισθό, χωρίς γιατρό και χωρίς σύνταξη".

Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης κάλεσε την κ. Πατουλίδου να παραμείνει νομαρχιακός σύμβουλος και κατηγόρησε τον κ. Παπανδρέου για "πολιτική αθλιότητα" σε βάρος της.
Πηγή: skai.gr