Κλείσιμο

Αλλάζει τακτική το ΠΑΣΟΚ

Μετά από εντολή του Γιώργου Παπανδρέου στην διάρκεια της ΔΕΘ και κατά την διάρκεια που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα εκφωνήσει την ομιλία του προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων δεν θα δοθεί επίσημο δείπνο προς τιμήν των προσκεκλημένων, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ απαντώντας σε ερώτηση, αρχικά, είπε ότι δεν θα ήθελε να κάνει σχόλια για τις εκλογές ως ένδειξη σεβασμού απέναντι στην τραγωδία, ενώ στην συνέχεια και απαντώντας σε άλλη ερώτηση είπε ότι είναι ανθρώπινη και βαθιά επιθυμία του προέδρου και όλων των στελεχών η προεκλογική τακτική να προσαρμοσθεί στα δεδομένα που ζει σήμερα η χώρα.

src=/upload_files/Image/Grafika
Οπωσδήποτε η προεκλογική μας τακτική και προσπάθεια θα αρχίσει να εξελίσσεται ξανά σταδιακά, διότι πέραν όλων των άλλων υπάρχει και ένα καθήκον απέναντι στην δημοκρατία αυτής της χώρας πρόσθεσε ο κ. Ραγκούσης.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την αποστροφή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ μετά το πέρας της συνάντησής του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για ώρα του ελληνικού λαού να επιλέξει μια ισχυρή κυβέρνηση και αν υπάρχει αντίφαση μεταξύ της δήλωσης αυτής και της άρνησης του κ. Ραγκούση να μιλήσει για εκλογές, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ είπε ότι δεν υπάρχει καμία αντίφαση, γιατί ο κ. Παπανδρέου δεν μίλησε για νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, ήταν πάρα πολύ προσεκτικός στις διατυπώσεις του, η ερώτηση προηγουμένως ήταν αν κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τις εκλογές, γι' αυτό αρνήθηκα να απαντήσω.
Πηγή: skai.gr