Οικτρά ανήμπορη κυβέρνηση

Επίθεση στη κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, την Τρίτη μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο.

Δυστυχώς η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή απογοήτευσε τον ελληνικό λαό. Φάνηκε οικτρά ανήμπορη να αντιμετωπίσει το μεγάλο θέμα των πυρκαγιών ολόκληρο το καλοκαίρι τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Η κυβέρνηση δεν μπόρεσε καν να σώσει ζωές συνανθρώπων μας, τις περιουσίες και τα σπίτια τους πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε τη κυβέρνηση για έλλειψη σοβαρότητας λέγοντας χαρακτηριστικά δυστυχώς, συνεχίζει να κινείται χωρίς το αίσθημα σοβαρότητας και ευθύνης που απαιτούν οι καιροί.

Εξάλλου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε ότι τα σενάρια περί σχεδίου τρομοκρατών διασύρουν τη χώρα διεθνώς, ενώ τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό.

Ο κ. Παπανδρέου κατέληξε υπογραμμίζοντας ότι δεν αντέχει ο ελληνικός λαός μια κυβέρνηση η οποία έχει ως στηρίγματα το φόβο, την ανασφάλεια, το διχασμό, το φανατισμό και που προκαλεί το χάος. Είναι η ώρα της αλήθειας, είναι η ώρα του ελληνικού λαού να επιλέξει ο ίδιος μια κυβέρνηση ισχυρή που εγγυάται την ασφάλεια, τη σιγουριά, την ελπίδα και την προοπτική.

Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε το γενικό λογιστήριο του κράτους, όπου ευρίσκεται η γραμμή βοηθείας 15 55 για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Γιώργος Παπανδρέου ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους στο τηλεφωνικό κέντρο για τις ανάγκες των πληγέντων, όπως καταγράφονται καθημερινά στη γραμμή βοήθειας.
Πηγή: skai.gr