Κλείσιμο

Γιώργος: Ασύμμετρες ανοησίες

Για καλλιέργεια φόβου, ανασφάλειας και διχασμού κατηγόρησε την κυβέρνηση σε δημόσια δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου.

Αναφερόμενος στα περί ασύμμετρης απειλής, ο κ. Παπανδρέου έκανε λόγο για ασύμμετρες ανοησίες και διερωτήθηκε εάν υπήρχε τρομοκρατική απειλή, γιατί δεν ενημερώθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί.

Οργανωμένοι εμπρηστές είναι οι κερδοσκόποι που ενθαρρύνονται όταν ακόμα και με νοθεία στη Βουλή μία κυβέρνηση προσπαθεί να αλλάξει το άρθρο 24, που προστατεύει τα δάση.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε τον πρωθυπουργό εάν έχει στοιχεία, να τα καταθέσει. Σε διαφορετική περίπτωση όπως είπε, υπονομεύει τους θεσμούς της χώρας.

Απαντώντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Θεόδωρος Ρουσόπουλος ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός κάλεσε σε συστράτευση όλους τους Έλληνες μπροστά στην τραγωδία που πλήττει τη χώρα. Ο καθένας επιλέγει τον δρόμο του και κρίνεται από τους πολίτες και την ιστορία, πρόσθεσε.

Κατόπιν αιτήματός του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου θα γίνει δεκτός στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Πηγή: skai.gr