Αέρας αμφισβήτησης της Γεννηματά ανήμερα των γενεθλίων του ΠΑΣΟΚ

Φωνές αμφισβήτησης της ηγεσίας της Φώφης Γεννηματά και της ταυτότητας του ΠΑΣΟΚ στο Κίνημα Αλλαγής ήλθαν σήμερα στην επιφάνεια, με αφορμή της 45η επέτειο από την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου.

’λλαξαν τα σύμβολα στον χώρο της κεντροαριστεράς αλλά έμειναν τα ίδια πρόσωπα να λένε τα ίδια πράγματα, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρώην υπουργός Παύλος Γερουλάνος, ενώ ζήτησε να ξαναζωντανέψει το ΠΑΣΟΚ.

Σημείωσε πως οι αξίες του χώρου της κεντροαριστεράς παραμένουν αξίες ΠΑΣΟΚ και πρέπει να αναδειχτούν από τα στελέχη του.

Προσέθεσε πως το ΠΑΣΟΚ δημιουργεί συναισθήματα στους πολίτες, κάτι που αδυνατεί να κάνει το ΚΙΝΑΛ. Σημείωσε πως το σημερινό σχήμα δεν μπορεί να εξηγήσει την ύπαρξή του.

Πιο επικριτικός εμφανίστηκε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης, ο οποίος στάθηκε στις κακές εκλογικές επιδόσεις της σημερινής ηγεσίας.

Σημείωσε πως είναι «ντροπή» να πανηγυρίζουμε για το 8% που έλαβε το ΚΙΝΑΛ στις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου, και εφόσον το αποτέλεσμα είναι κακό πρέπει να δρομολογηθεί αλλαγή στα ανώτατα κλιμάκια.

Σημειώνεται πως ο κ. Ξεκαλάκης έχει έρθει σε ρήξη με την κ. Γεννηματά από το καλοκαίρι του 2017.
Πηγή: skai.gr