ΓΓ. Ενέργειας στον ΣΚΑΪ: Η Δικαιοσύνη ξεκινά έρευνα για την υπόθεση της ΔΕΗ

Η Δικαιοσύνη ξεκίνα έρευνα για την υπόθεση της ΔΕΗ αποκάλυψε την Παρασκευή μέσω του ΣΚΑΪ η γενική γραμματέας Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου. Πρόσθεσε ότι το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος  θα συνδράμει τις εισαγγελικές αρχές στην έρευνα για την συγκεκριμένη υπόθεση. 

Η δήλωση της κ. Σδούκου ήρθε λίγες ώρες αφότου ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, μέσω του ΣΚΑΪ, και ο αρμόδιος υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης έθεσαν θέμα σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση της ΔΕΗ. 

«Όλα στο φως αν θέλει Εξεταστική η κυβέρνηση της ΝΔ. Τίποτα δεν έχουμε να φοβηθούμε.. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα, να δούμε τι έχει γίνει στη ΔΕΗ όλα αυτά τα χρόνια και τις ευθύνες των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ» απάντησε μέσω του ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Χαρίτσης. 

«Οι δηλώσεις Χατζηδάκη – Γεραπετρίτη αποτελούν κίνηση αποπροσανατολισμού για τις αυξήσεις στα τιμολόγια ύψους 500 εκατ. ευρώ» υποστήριξε ο βουλευτής, επιμένοντας ότι η ΔΕΗ παραμένει κυρίαρχη στην αγορά ενέργειας.    


Πηγή: skai.gr