Επίθεση Βαρεμένου σε Καιρίδη: Ο ανόητος δε μπορεί να κάνει λόγο για ανοησία

Την έκρηξη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου, προκάλεσε το σχόλιο του βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Καιρίδη σχετικά με την κριτική που ασκεί η αντιπολίτευση για την τοποθέτηση του Δημήτρη Οικονόμου, προερχόμενου από την εταιρεία Lamda Development, στη θέση του υφυπουργού Ανάπτυξης.

Ο κ. Βαρεμένος ισχυρίστηκε ότι ο κ. Οικονόμου έπρεπε να αποχωρήσει από την κυβέρνηση «μην αφήνοντας οποιαδήποτε σκιά» με τον κ. Καιρίδη να σχολιάζει τη συγκεκριμένη άποψη σημειώνοντας ότι «επιμένει ο κ. Βαρεμένος σε αυτή την ανοησία περί εκπροσώπου». Στο σημείο εκείνο ο κ. Βαρεμένος επιτέθηκε προσωπικά στον κ. Καιρίδη με τη φράση «εγώ πιστεύω ο ανόητος δεν μπορεί να κάνει λόγο για ανοησία» προσθέτοντας ότι «θα μετράτε τις λέξεις σας απέναντι σε έναν ομιλητή τον οποίο οφείλετε να σέβεστε».

Ο κ. Καιρίδης δεν φάνηκε να πτοείται και συνέχισε λέγοντας ότι αυτή είναι μία ανοησία, καραμέλα λιωμένη την οποία έχει κάνει σημαία του ο ΣΥΡΙΖΑ και διατύπωσε την άποψη ότι στελέχη από τον ιδιωτικό τομέα πρέπει να έρχονται και να βοηθούν με την τεχνοκρατική τους επάρκεια την ανόρθωση της χώρας.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: skai.gr