Βουλή: Αυτά είναι τα νέα Προεδρεία των Διαρκών Επιτροπών

Με την εκλογή των προεδρείων ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη η συγκρότηση των έξι Διαρκών Επιτροπών της Βουλής, ανοίγοντας το δρόμο για την εκκίνηση του νομοθετικού έργου.  

Πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, εξελέγη ο Γιώργος Στύλιος, ενώ στη θέση του αντιπροέδρου ορίστηκε ο Γιάννης Ανδριανός και γραμματέας ο Χρήστος Ταραντίλης. 

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος θα έχει το ρόλο του Προέδρου στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, ενώ το προεδρείο συμπληρώνουν η Σοφία Βούλτεψη και ο Ευστάθιος Κωνσταντινίδης ως αντιπρόεδρος και γραμματέας αντίστοιχα. 

Στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων πρόεδρος εξελέγη ο Σταύρος Καλογιάννης αναλαμβάνει, αντιπρόεδρος ο Θανάσης Καββαδάς και γραμματέας η Μίκα Ιατρίδη. 
 
Ο Κώστας Γκιουλέκας, αναλαμβάνει χρέη Προέδρου στην Επιτροπή ’μυνας και Εξωτερικώ Υποθέσεων, με αντιπρόεδρο τον Αναστάσιο Δημοσχάκη και γραμματέα τον Αναστάσιο Χατζηβασιλείου. 
 
Στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, ρόλο Προέδρου θα έχει ο Βασίλης Οικονόμου, αντιπροέδρου ο Κωνσταντίνος Βλάσης και γραμματέα ο Ιάσων Φωτήλας. 

Τέλος, στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Γιώργος Βλάχος με αντιπρόεδρο τον Νικόλαο Ταγαρά και γραμματέα τον Μάξιμο Σενετάκη. 

Πηγή: Ναντίν Χαρδαλιά