Στιγμές συγκίνησης για Μητσοτάκη και Τσίπρα μετά από το εκλογικό αποτέλεσμα

Συγκινητικές και συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές εκτυλίχθηκαν εκτός των άλλων τόσο στην Πειραιώς, όσο και στο Ζάππειο από όπου Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας απευθύνθηκαν στον ελληνικό λαό μετά  την ανάδειξη των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Χαμόγελα ενθουσιασμού ή συγκατάβασης, αγκαλιές, φιλιά, φωτογραφίες αποτύπωσαν εκτός των άλλων τον ανθρώπινο παράγοντα με τους δύο αντίπαλους ηγέτες να περιστοιχίζονται από στενούς συγγενείς και φίλους.

Στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, από την πρώτη στιγμή βρέθηκε η οικογένεια του νέου πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με την σύζυγό του Μαρέβα και τα τρία τους παιδιά να στέκουν πλάι του ευτυχισμένοι, να τον φιλούν και να τον αγκαλιάζουν.

Μάλιστα ο φακός συνέλαβε τόσο το τρυφερό φιλί του νέου Πρωθυπουργού με την σύζυγό του Μαρέβα, όσο και τις στοργικές αγκαλιές με τα παιδιά του αλλά και τα δάκρια του γιό του ο οποίος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος από τις εξελίξεις.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, στην αγκαλιά της συζύγου του Περιστέρας που τον συνόδευε βρήκε καταφύγιο μετά το τέλος των δηλώσεων του στο Ζάππειο, ο Αλέξης Τσίπρας.

Με το κλίμα να είναι από νωρίς τεταμένο στην Κουμουνδούρου, η  Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του συντρόφου της και με ένα μεγάλο χαμόγελο, μια αγκαλιά και ένα φιλί παρηγόρησε τον απερχόμενο πρωθυπουργό .


Πηγή: skai.gr