Κλείσιμο

Αφιέρωμα της Telegraph στο σχέδιο Μητσοτάκη για να θεραπευθεί η οικονομία

Εκτενές αφιέρωμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στο σχέδιο της ΝΔ για την Ελλάδα φιλοξενεί η βρετανική εφημερίδα Τhe Telegraph.

Το δημοσίευμα έχει τίτλο «Μέσα στο σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για να θεραπεύσει την Ελλάδα μετά τη Μεγαλύτερη Ύφεση: μείωση φόρων και προσέλκυση ξένων επενδύσεων» (Inside New Democracy's plan to cure Greece after the Greatest Depression: cut tax and court foreign investors).

Αναφέρει ότι το σχέδιο είναι να βγει η χώρα από την κρίση με μείωση φόρων και επενδύσεις, καθώς και με ανάπτυξη και δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Telegraph, η ΝΔ θα ακολουθήσει διαφορετική εθνική πολιτική και θα επικεντρωθεί στη σύγκλιση των συμφερόντων μεταξύ των αγορών και των Ελλήνων, για πρώτη φορά από τότε που η χώρα βυθίστηκε στην κρίση.

«Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη θέτει ως πρώτη γραμμή της ατζέντας της την αποκατάσταση των σχέσεων της Ελλάδας με τις αγορές», αναφέρει η εφημερίδα και παραπέμπει σε παλιότερες δηλώσεις του ότι «η μοναδική μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει η χώρα είναι ο τρόπος αύξησης των επενδύσεων ως ποσοστό του ΑΕΠ».