Γεννηματά: Οι απόντες από την εκλογική μάχη απλά διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Τη λύπη της για την απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να αποχωρήσει από το ΚΙΝΑΛ «σε αυτή την κρίσιμη στιγμή» εξέφρασε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος στον Νέο Κόσμο. 

«Ο κ Βενιζέλος θα μπορούσε να προσφέρει πολλά, οι απόντες απλά διευκολύνουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα μπορούσε να είναι υποψήφιος σε οποιοδήποτε περιφέρεια ήθελε, με σταυρό», πρόσθεσε. 

Υπογράμμισε ότι στις εθνικές εκλογές πρέπει να ηττηθεί η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. «Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτόν τον στόχο υπηρετώ με την επιλογή του Καμίνη», είπε. 

Σηματοδοτούμε τη διεύρυνση και ανοίγουμε μια τεράστια πόρτα στους προοδευτικούς πολίτες που εγκαταλείπουν τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να συνταχτούν με το ΚΙΝΑΛ, ανέφερε στη συνέχεια. 

Πρόσθεσε ότι τώρα έχει έρθει η ώρα να τελειώσουμε με τις απομιμήσεις και με αυτόν τον πολιτικό αχταρμά που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ και εμείς, η πραγματικά προοδευτική παράταξη που έχουμε ρίζες, ιστορία, παρόν και μέλλον, να αποτελέσουμε ανάχωμα στην απειλή της κυριαρχίας της δεξιάς που τροφοδότησε ο ΣΥΡΙΖΑ».

Είπε τέλος ότι την προηγούμενη Κυριακή οι πολίτες με την ψήφος τους υποχρέωσαν τον κ Τσίπρα να προχωρήσει στην προκήρυξη εκλογών και ότι σήμερα θα δώσουν ένα τέλος στις επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρειες και στους δήμους της χώρας. 



Πηγή: skai.gr