Γεωργιάδης για Βενιζέλο: Δεν θα ανακατευτεί η ΝΔ στα εσωτερικά του ΚΙΝΑΛ

Το ζήτημα της αποχώρησης του Ευάγγελου Βενιζέλου από το ΚΙΝΑΛ, αφορά αποκλειστικά το ΚΙΝΑΛ και όχι την ΝΔ, ξεκαθάρισε ο Αντιπρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αδωνις Γεωργιάδης, καλούμενος να σχολιάσει το θέμα αυτό στον ΣΚΑΙ.

Ο πολιτικός πολιτισμός της ΝΔ απαγορεύει εμείς να ανακατευτούμε στα εσωτερικά άλλων πχ του ΚΙΝΑΛ, είναι ζήτημά τους, υπογράμμισε.

Παράλληλα, ερωτώμενος για το ενδεχόμενο της εκλογής του Ευάγγελου Βενιζέλου ως Προέδρου της Δημοκρατίας, από το ελληνικό κοινοβούλιο, ο κος Γεωργιάδης χαρακτήρισε εξαιρετικά άκομψο ενώ έχουμε εν ενεργεία Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για σχεδόν έξι μήνες ακόμη, να γίνεται δημοσιάσ συζήτηση για το αν θα ψηφιζόταν ο κος Βενιζέλος.

Σε κάθε περίπτωση ο κος Γεωργιάδης τόνισε πως ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ένα πολύ σημαντικό πολιτικό μέγεθος.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, εκτός των άλλων, αναφέρθηκε στο σημερινό
άρθρο του Πρώτου Θέματος που πραγματεύεται την απόρρητη αναφορά του Αντιεισαγγλέα Αρίου Πάγου κου Αγγελή προς την Εισαγγελέα Αρίου Πάγου κα Δημητρίου, για το πώς στήθηκε η Νοβαρτις,αναλύοντας τα στοιχεία του άρθρου τα οποία και καταδεικνύουν την οργανωμένη, όπως χαρακτήρισε προσπάθεια, σπίλωσης της τιμής και της υπόληψης αυτού αλλά και όσων έθιξε η υπόθεση.

Ο κος Γεωργιάδης, εξέφρασε εκτός των άλλων ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα εργαλεία της Δικαιοσύνης προς αποκατάσταση του ονόματος του.

Πηγή: skai.gr