«Ναι! Ναι! Και απολύτως όχι!»: Οι ερωτήσεις και η απάντηση Βαρουφάκη

Έτοιμο να συμμετάσχει στις εθνικές εκλογές είναι το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη ΜέΡΑ25 όπως δήλωσε ο ίδιος απαντώντας σε ξένο χρήστη. Ο κ. Βαρουφάκης εκτιμά μάλιστα ότι το ΜέΡΑ25 μπορεί να έχει σημαντική παρουσία στη Βουλή. Παράλληλα, ο πρώην υπουργός ξεκαθαρίζει κατηγορηματικά δεν προτίθεται να υποστηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα. 

Ο κ. Βαρουφάκης εμφανίστηκε να μην πτοείται από την απώλεια της έδρας του κόμματός του στην Ευρωβουλή ανακοινώνοντας παράλληλα συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη για την «προγραμματική σύγκλιση προοδευτικών πολιτών που αναθάρρησαν με το 3% του ΜέΡΑ25». 

Ο πρώην υπουργός έκανε και χιουμοριστικό σχόλιο για τις αναφορές των ΜΜΕ περί "θρίλερ" όσον αφορά την έδρα του κόμματός του συγκαταλέγοντας μεταξύ των διάσημων ταινιών θρίλερ την Ψυχώ, Τα Σαγόνια του Καρχαρία, την Έκτη Αίσθηση και... την έδρα του ΜέΡΑ 25.

Η ερώτηση του ξένου χρήστη του Twitter:

«Γιάνη έχεις έτοιμη την υποδομή για να στις Ελληνικές εκλογές που μόλις προκηρύχθηκαν; Μπορείς να συγκεντρώσεις σημαντικό αριθμό εδρών; Θα υποστήριζες τον Αλέξη αν σε χρειαζόταν;»

«Ναι! Ναι! Και απολύτως όχι!» ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη. 

«Τίποτα δεν έχασε το ΜέΡΑ25! Κερδίσαμε το δικαίωμα και την υπέρτατη υποχρέωση να προβούμε σε ΚΑΛΕΣΜΑ για πλατειά πολιτική -προγραμματική σύγκλιση προοδευτικών πολιτών που αναθάρρησαν με το 3% του ΜέΡΑ25. Αυτό θα κάνουμε αύριο, Τετάρτη, στη 1μμ στην ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20. ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!» σημείωσε λίγο νωρίτερα ο πρώην υπουργός Οικονομικών. 

Πηγή: skai.gr