Λαϊκή Ενότητα: Καταγγελίες για νοθεία και σε Ρόδο και Σπερχειάδα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΛΑΕ έφθασαν στα γραφεία του κόμματος «επώνυμες διαμαρτυρίες πολιτών, τις οποίες διασταυρώσαμε, με βάση τις οποίες δεν τους δόθηκε ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Ενότητας».

Οι διαμαρτυρίες, αυτές σύμφωνα με τη ΛΑΕ, αφορούν το 381Α εκλογικό τμήμα της Ρόδου και το 289 εκλογικό τμήμα στη Σπερχειάδα, ενώ στο 817Α εκλογικό τμήμα δεν επέτρεψαν, όπως σημειώνει η ανακοίνωση, σε ετεροδημότη να ψηφίσει για ευρωεκλογές, ενώ του επέτρεψαν για περιφέρεια!
   
«Στο μεταξύ, συνεχίζεται, παρά τις σφοδρές καταγγελίες και την γενική κατακραυγή, η ανοικτή και απροκάλυπτη νοθεία των εκλογών στο εκλογικό τμήμα του Λονδίνου, στο οποίο εξελίσσεται από χθες η ψηφοφορία χωρίς να υπάρχουν ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας πιθανότατα και άλλων κομμάτων», τονίζει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΛΑΕ και προσθέτει:

«Δυστυχώς, η κυβερνητική παχυδερμία μοιάζει να μην έχει όρια, ενώ εντύπωση προκαλεί και η σιωπή από τα άλλα κόμματα».

Δηλώσεις Λαφαζάνη

«Εδώ στον Κορυδαλλό υπάρχει μεγάλη ταλαιπωρία, μεγάλες καθυστερήσεις και μεγάλες ουρές για να ψηφίσεις. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην οργάνωση των εκλογών.

Οι πολίτες ψάχνουν μόνοι τους τα ψηφοδέλτια για να ψηφίσουν, λόγω έλλειψης εφορευτικών επιτροπών.

Ταυτόχρονα υπάρχουν σωρεία καταγγελιών για καταδολίευση των εκλογικών διαδικασιών» υποστήριξε σε δηλώσεις του ο γραμματέας του ΠΣ της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο εκλογικό τμήμα 5740 του Κορυδαλλού.
   
«Είναι πρωτοφανές το γεγονός ότι συνεχίζεται η ψηφοφορία στο εκλογικό τμήμα του Λονδίνου, χωρίς να υπάρχουν ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας.

Η κυβερνητική παχυδερμία δεν έχει όρια. Ταυτόχρονα, έχουμε πολλές διαμαρτυρίες απ' όλη την Ελλάδα ότι σε πολλά εκλογικά τμήματα δεν δίδονται και δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας» είπε ο κ. Λαφαζάνης και πρόσθεσε: «Η ακεραιότητα των εκλογών είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή».
   
Παράλληλα, κάλεσε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νέους να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν. «Να ψηφίσουν για να διαψεύσουν και να ανατρέψουν τις ψευτοδημοσκοπήσεις.

Να ψηφίσουν για μια προοδευτική ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, πρώτο βήμα της οποίας θα είναι μια ισχυρή ΛΑΕ μέσα στην Ευρωβουλή. Ισχυρή ΛΑΕ στην ευρωβουλή θα είναι μια βόμβα για το σάπιο, διεφθαρμένο, υπαλληλικό και παρακμιακό πολιτικό κατεστημένο», κατέληξε ο κ. Λαφαζάνης.
 


Πηγή: skai.gr