Κλείσιμο

Θεοδωρικάκος: Καμία ψήφος χαμένη, ψήφος στην ΝΔ για πολιτική αλλαγή

Κάλεσμα σε όλους τους πολίτες, οι οποίοι θέλουν η χώρα να αλλάξει σελίδα, να προσέλθουν στις κάλπες και να στηρίξουν την ΝΔ απηύθυνε ο προϊστάμενος στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας της ΝΔ Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για καμία χαμένη ψήφο. 

«Ο ελληνικός λαός δεν αγοράζει άλλο παραμύθι από τον κ.Τσίπρα. Ο κ.Τσίπρας ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης και δε θα την πάρει. Κάθε άνθρωπος μπορεί να έχει την άποψή του και την αντίληψή του για την ΝΔ. Προφανώς και δεν είναι όλοι ενθουσιασμένοι από τα πάντα στην ΝΔ. Η ΝΔ όμως είναι ανανεωμένη και ταυτόχρονα είναι ενωμένη. Χρειαζόμαστε και την τελευταία ψήφο. Δεν υπάρχει περιθώριο για εύκολες επιλογές ή για επιλογές τις οποίες θα τις μετανιώσουμε την επομένη μέρα. Χρειάζεται και η τελευταία ψήφος. Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Μία νίκη θα αλλάξει τα πράγματα. Κανείς δεν πρέπει να μείνει στο σπίτι την Κυριακή. Πρέπει όλοι να απαντήσουμε σε ένα ξεκάθαρο δίλημμα: Τέλμα και στασιμότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ ή αλλαγή με την ΝΔ»; επεσήμανε ο κ.Θεοδωρικάκος.

Ο κ. Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε και στο πως σκέφτεται να διαχειριστεί μία πιθανή νίκη την Κυριακή ο πρόεδρος της ΝΔ και αν θα ζητήσει την προκήρυξη εθνικών εκλογών, όπως έκανε το 2014 ο Αλέξης Τσίπρας.

«Το 2014 ο κ.Τσίπρας νίκησε την ΝΔ με κάτι λιγότερο από τέσσερις μονάδες, αλλά τότε υπήρχε και μία κυβέρνηση της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ, που το άθροισμα τους ήταν πάνω από το ποσοστό που είχε πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Και όμως ο κ. Τσίπρας πήγε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και ζήτησε τη διάλυση της βουλής. Επιμένει ο κ.Τσίπρας να το ξεχνάει. Ζήτησε εκλογές, ενώ η εκλογική του δύναμη ήταν μικρότερη από εκείνη της κυβέρνησης. Ο κ. Μητσοτάκης θα διαχειριστεί με τον τρόπο που πρέπει το αποτέλεσμα της Κυριακής» τόνισε ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα της ευρωπαικής αλλά και της περιφερειακής κάλπης για την ΝΔ. 

«Ο κ. Τσίπρας υποχρεώθηκε από την ισχυρή στρατηγική της ΝΔ να πει ότι στις ευρωεκλογές ζητά ψήφο εμπιστοσύνης από τον ελληνικό λαό. Οι πολίτες λοιπόν έχουν όλη την δυνατότητα να του πουν ένα μεγάλο όχι και να πουν ένα ναι στην ΝΔ και στην πολιτική αλλαγή. Να δώσουν ένα ισχυρό αποτέλεσμα που από Δευτέρα θα αλλάξει τελείως την κατάσταση. Είναι πρώτη φορά που αυτός που υπόσχεται και τάζει είναι ο κ.Τσίπρας, οι Έλληνες τον έχουν πάρει χαμπάρι. Θα πάρει την απάντησή του την Κυριακή» είπε χαρακτηριστικά.
Πηγή: skai.gr