Η μεγάλη δημοσκόπηση της Pulse και του ΣΚΑΪ τρεις μέρες πριν τις κάλπες

Παρακολουθείστε σήμερα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, την νέα δημοσκόπηση της Pulse για τον πολιτικό σφυγμό της χώρας, τρεις ημέρες πριν τις ευρωεκλογές και τις κάλπες για την αυτοδιοίκηση.

Δείτε ποια είναι η ισορροπία δυνάμεων ανάμεσα στα κόμμα ενόψει της κάλπης, τις τάσεις των αναποφάσιστων και τις εκτιμήσεις για την τελική εικόνα.

Στο στούντιο ο Γιώργος Αράπογλου, γενικός διευθυντής της PULSE, αναλύει όλα τα στοιχεία. Μαζί τους και ο Διευθυντής της Καθημερινής Αλέξης Παπαχελάς

Την Κυριακή ο ΣΚΑΪ θα προσφέρει στους τηλεθεατές την πιο ολοκληρωμένη κάλυψη όλων όσων θα συμβούν από άκρη σε άκρη στην Ελλάδα αλλά και στις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με ζωντανές συνδέσεις, συνεχή ρεπορτάζ, αναλύσεις και καλεσμένους στο στούντιο.

Αναλυτικά οι εκπομπές που εντάσσονται στον μεγάλο ενημερωτικό μαραθώνιο του ΣΚΑΪ:

06:00-09:00: Γιώργος Αυτιάς
09:00-11:00 : Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου
11:00 με 13:00 : Τάκης Χατζής και Δημήτρης Καμπουράκης
13:00 με 14:00 : Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος.

Στις 14.00 το δελτίο ειδήσεων με την Εύα Αντωνοπούλου θα κάνει το πρώτο συνοπτικό απολογισμό των σημαντικών ειδήσεων μέχρι εκείνη την ώρα.

Στις 18:00 ξεκινά στον ΣΚΑΪ η μεγάλη εκλογική βραδιά με τη Σία Κοσιώνη στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας.

Μαζί της ο διευθυντής της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ Αλέξης Παπαχελάς αλλά και η πιο δυνατή ομάδα των σχολιαστών: Παύλος Τσίμας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Άρης Πορτοσάλτε, Βασίλης Χιώτης, Τάκης Χατζής, Παντελής Καψής, Δημήτρης Καμπουράκης, Νίκος Φιλιππίδης, Ιωάννα Μάνδρου, Τάσος Τέλλογλου.

Στις 19:00 αρχίζει η παρουσιάση του EXIT POLL. Μαζί με τη Σία Κοσιώνη, ο Γιώργος Αράπογλου και η PULSE RC.
Πηγή: skai.gr