Οργισμένη αντίδραση της ΝΔ προκαλεί η απόφαση της Δημητρίου για Κουφοντίνα

«Κανένα σοβαρό δημοκρατικό Κράτος δεν εκβιάζεται από τρομοκράτες ή θαυμαστές τους», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς και προσθέτει: «Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει τον νόμο Παρασκευόπουλου και θα επαναφέρει τις φυλακές υψίστης ασφαλείας για αμετανόητους τρομοκράτες».


Τη βεβαιότητα του πως οι θεσμοί και η δικαιοσύνη θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στις εξελίξεις της υπόθεσης Κουφοντίνα. Σε δήλωσή του από την Κρήτη ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως «το κράτος δικαίου, η δημοκρατία δεν απειλούνται και δεν εκβιάζονται, πόσο μάλλον από έναν κατά συρροή αμετανόητο δολοφόνο και 30 τραμπούκους που τον υποστηρίζουν. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους θεσμούς και στην δικαιοσύνη ότι θα σταθούν τελικά στο ύψος των περιστάσεων» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

«Είναι πρωτοφανές αυτό που συνέβη χθες το βράδυ» δήλωσε σε παρέμβασή της στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κ. Μπακογιάννη σχολίασε πως «το συμπέρασμα είναι ότι επί κυβερνήσεως Τσίπρα η δημοκρατία και εκβιάζεται και τρομοκρατείται με όλους αυτούς που καίνε και απειλούν αν δεν περάσει το δικό τους».

Προηγουμένως, με ανάρτησή της στο twitter, ανέφερε τα εξής:

«Δέκα ημέρες πριν την αποχώρησή της η κ. Δημητρίου κρατάει ανοικτά τα δικαστήρια του Βόλου ως στις 23:00 για να προλάβει να αναιρέσει την ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών. Το μήνυμα είναι σαφές: Η Δημοκρατία επί κυβερνήσεως Τσίπρα και Εκβιάζεται και Τρομοκρατείται».


Για «υποχώρηση της κυβέρνησης Τσίπρα απέναντι στον εκβιασμό ενός αμετανόητου δολοφόνου» κάνει λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης με ένα οργισμένο μήνυμα που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δημοσιεύει φωτογραφία από δημοσίευμα που αναφέρεται στη δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν καθώς επίσης και του αρχιεκτελεστή της 17 Νοέμβρη, Δημήτρη Κουφοντίνα σημειώνοντας τα εξής

«Δείτε καλά αυτές τις φωτό! Στον εκβιασμό αυτού του αμετανόητου δολοφόνου, δια της απεργίας πείνας και τους βανδαλισμούς των γνωστών/αγνώστων του Ρουβίκωνα και των υπολοίπων, υποχώρησε η Κυβέρνηση Τσίπρα και έσπευσε να παρέμβει η κα Εισαγγελεύς του Α.Π. Ντροπή»