Βουλή: Ξενιστές vs Επιδαύρου και στη μέση η Κουντουρά

Αλλεπάλληλες κόντρες μεταξύ συμπολίτευσης κι αντιπολίτευσης πυροδοτεί από το πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής η αποκαλούμενη από την αντιπολίτευση «τροπολογία Κουντουρά».

Η τελευταία που καταγράφηκε ήταν αυτή ανάμεσα στη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και τη Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή το άγριο τρολάρισμα και τις μπηχτές της βουλευτού της ΝΔ στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που προκάλεσε την μήνη της κ. Μεγαλοοικονόμου, η οποία κατηγόρησε την κ. Βούλτεψη για «θεατρική παράσταση» επιπέδου Επιδαύρου, συστήνοντάς της να γραφτεί στο Εθνικό Θέατρο.

«Τη λέμε τροπολογία Κουντουρά, γιατί μόνο η συγκεκριμένη κυρία μετέβαλλε γνώμη στο Σκοπιανό. Ως πού θα φτάσει αυτή η ανταλλαγή;  Φαντάζομαι θα τρέξετε κύριοι συνάδελφοι για να εκλεγεί η κ. Κουντουρά στις περιφέρειές σας. Για να πάρει εκείνη μία έδρα στην Ευρωβουλή κι εσείς να πάτε σπίτι σας. Απ’ ότι κατάλαβα όλα για τους ξενιστές. Η επιτομή του ξενιστή βρίσκεται στους πρόθυμους,  που ήρθαν και σας στήριξαν για τη συμφωνία των Πρεσπών. Άλλο που ενίοτε δημιουργούν προβλήματα και ονομάζονται παράσιτα», σχολίασε δηκτικά η Σοφία Βούλτεψη.

Οι φαρμακερές ατάκες της φαίνεται ότι ενόχλησαν ιδιαιτέρως την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία την περίμενε στη γωνία κι όταν λίγα λεπτά αργότερα ανέβηκε στο βήμα για την ομιλία της, επιστράτευσε την ειρωνεία και πέρασε στην αντεπίθεση.

«Άκουσα την κ. Βούλτεψη. Συγχαρητήρια! Έδωσε μια τέλεια παράσταση, τη Βουλτεψιάδα, αλλά ήταν για την Επίδαυρο κι όχι για το Κοινοβούλιο. Σας συμβουλεύω να γραφτείτε στο Εθνικό Θέατρο», ανέφερε αρχικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη κι όταν ο προεδρεύων Γιώργος Λαμπρούλης επιχείρησε να της ανακόψει τη φόρα για να μην προκληθεί προσωπική αντιπαράθεση, εκείνη συνέχισε ακάθεκτη: « Όχι κύριε πρόεδρε έχει ταλέντο ηθοποιού,  κόντεψα να κλάψω. Το εθνικό θέατρο την περιμένει».
Πηγή: skai.gr