Μεγαλοοικονόμου στον ΣΚΑΪ: Αγαπώ τον Αλέξη-Δεν με εκπροσωπεί η Λοΐζου (VID)

Για τον πρωθυπουργό, την επιλογή της υποψήφιας ευρωβουλευτή, Μυρσίνης Λοϊζου και τα περί καυγά με την Αννέτα Καββαδία σχολίαζε η βουλευτής, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου που συνεργάζεται με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Τρέφω αγάπη στον Αλέξη. Αγάπη πραγματική, πλατωνική, σαν τον γιο μου, μην παρεξηγηθούμε κιόλας», είπε η βουλευτής και εξήγησε ότι ο πρωθυπουργός την εκφράζει. 

Για την επιλογή της Μυρσίνης Λοϊζου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ προτίμησε να κρατήσει αποστάσεις και τόνισε ότι δεν την εκπροσωπεί. Παραδέχεται ότι δεν ζήτησε ποτέ ανταλλάγματα για να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ αν και σημείωσε ότι δεν έχει λάβει ακόμη πρόταση για τις βουλευτικές εκλογές.  
«Αν μου κάνει την τιμή και με συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια, θα μπω. Αν μου πει ο πρωθυπουργός "δεν θα σας συμπεριλάβω στο ψηφοδέλτιο", δεν θα έχω πρόβλημα. Θα μου μείνει μάλλον μια πικρία, αλλά τι να κάνω; Να τον κρεμάσω;»,  είπε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου. 

Για τα όσα ακούστηκαν σχετικά με καυγά της Αννέτας Καββαδία στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ η βουλευτής απάντησε: «Εγώ ανήκω στον κεντρώο χώρο, είμαι συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ και είμαι αυτεξούσια. Είπα ότι εάν νομίζουν ότι κάνω κακό στο κόμμα, δεν έχουν παρά να μου πουν να παραδώσω την έδρα μου. Η κυρία Καββαδία δεν ξέρω πώς το είδε. Ετσι της ήρθε, έτσι είπε».