Βουλή: Σόου Κασιδιάρη παρουσία Ντιμιτρόφ στη Βουλή (video)

Σε νέο επικοινωνιακό σόου, με στόχο να πείσει ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που προστατεύει το όνομα της Μακεδονίας, επιδόθηκε στη Βουλή ο Ηλίας Κασιδιάρης, επιχειρώντας να προκαλέσει επεισόδιο κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Νίκου Βούτση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, Νίκολα Ντιμιτρόφ.

Κρατώντας το κινητό του τηλέφωνο στα χέρια και βιντεοσκοπώντας τα πάντα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, έφτασε έξω από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής, διαμαρτυρόμενος ότι ο κ. Βούτσης δεν είχε ενημερώσει τα κόμματα γι’ αυτή τη συνάντηση, καθώς και για τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας από τη Φρουρά της Βουλής.

Ο ίδιος άρχισε να φωνάζει ότι η «Μακεδονία είναι ελληνική» και εν συνεχεία απευθυνόμενος στους άνδρες της φρουράς που του εμπόδιζαν την είσοδο, σχολίασε «Εγώ θα κάτσω εδώ και θα φωνάζω Μακεδονία is Greek για να με ακούει ο Σκοπιανός».

Το περιστατικό έλαβε χώρα μετά τις αρχικές δηλώσεις των κ.κ. Βούτση και Ντιμιτρόφ ενώπιον δημοσιογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων, όταν πια στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής παρέμεναν οι αντιπροσωπείες των δύο πλευρών.

Δείτε το επίμαχο βίντεο: