Βουλή: Άστραψε η Μεγαλοοικονόμου στο καφενείο. Απειλή παραίτησης

Με τα νεύρα τσίτα φαίνεται πως κυκλοφορεί πλέον στη Βουλή η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, «απασφαλίζοντας» με κάθε ευκαιρία και ρίχνοντας στο τραπέζι την απειλή της παραίτησής της από το βουλευτικό αξίωμα, που θα προκαλέσει πρόβλημα στην κυβερνητική πλειοψηφία ή εκείνη της διαφοροποίησης από την επίσημη κομματική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ίδια έδωσε σήμερα συνέχεια στον χθεσινό άγριο καυγά που είχε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με την Αννέτα Καββαδία, η οποία έκανε λόγο για  «lifestyle εμφανίσεις» στα ΜΜΕ, προκαλώντας την οργή της κ. Μεγαλοοικονόμου που θεώρησε ότι τη φωτογράφιζε.

Στον απόηχο των χθεσινών της προειδοποιήσεων ότι θα πάει «σπιτάκι» της και θα πάρει την έδρα ο Γιάννης Καλλιάνος, η κ. Μεγαλοοικονόμου άστραψε και βρόντηξε και σήμερα στο καφενείο της Βουλής, όπου σύμφωνα με πληροφορίες άρχισε να φωνάζει «θα τα μπουμπουνίσω όλα στη σημερινή ψηφοφορία», εννοώντας προφανώς ότι θα καταψηφίσει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Συνταγματική Αναθεώρηση, ενώ φέρεται να σχολίασε πως αν οι «σύντροφοί» της συνεχίζουν να της ασκούν bulling θα παραιτηθεί.

Η ίδια πάντως μετά το σάλο που προκλήθηκε, διαψεύδει ότι άφησε υπαινιγμούς περί διαφοροποίησής της στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

 
Πηγή: Ναντίν Χαρδαλιά