Επεισόδιο Καββαδία - Μεγαλοοικονόμου με αφορμή το εμπάργκο στον ΣΚΑΪ

Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στην Ανέτα Καββαδία και την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Αφορμή στάθηκε η επισήμανση της Ανέτας Καββαδία ότι θα πρέπει να τηρείται το εμπάργκο που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στον ΣΚΑΪ, με αφορμή τις αποκαλύψεις του σταθμού για καρατόμηση των αρχηγών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής μετά την τραγωδία στο Μάτι.

Έντονη ήταν η αντίδραση της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου, η οποία θεώρησε ότι η συγκεκριμένη αναφορά φωτογραφίζει την ίδια.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι η πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων απείλησε με παραίτηση λέγοντας χαρακτηριστικά: «αν δεν σας αρέσει, δεν θα ψηφίσω και αύριο. Με αναγκάζετε να πάω σπιτάκι μου και να πάρει την έδρα ο Καλλιάνος».

Βολές εκτόξευσε και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, κατά της υπουργού Πολιτισμού Μυρσίνης Ζορμπά , για την υπόθεση ανταλλαγής του Δρομέα με κάποιο έργο από τα Σκόπια. Ο κ. Κοντονής τόνισε ότι δεν γίνεται η κυρία Ζορμπά να βγάζει ψεύτη τον Κώστα Βαρώτσο.
   
Με παρέμβαση του ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τους βουλευτές να μην τα γκρεμίσουν όλα στο τέλος και να μη δώσουν την ευκαιρία να μιλήσουν κάποιοι για συντριπτική ήττα.

Πηγή: skai.gr