Χαμόγελα, σέλφι και «άρωμα» γυναίκας στο Μέγαρο Μαξίμου (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφος του, Μπέττυ Μπαζιάνα υποδέχθηκαν γυναίκες από διαφορετικές κοινωνικές κατηγορίες και εργασιακές ομάδες για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. 

Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, έβγαλε και αρκετές σέλφι με τις προσκεκλημένες του, εκ των οποίων πολλές εργάζονται στα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις. 



«Σήμερα, αποφασίσαμε να κάνουμε μία διαφορετική εκδήλωση από τις άλλες, να ανοίξουμε τις πόρτες του Μεγάρου Μαξίμου για να έρθουν γυναίκες από διαφορετικές κοινωνικές κατηγορίες και εργασιακές ομάδες. Γυναίκες του μόχθου, της εργασίας, γυναίκες με κοινωνικό έργο, γυναίκες της επιστήμης και της έρευνας, των γραμμάτων και των τεχνών. Γυναίκες που εργάζονται, που παλεύουν, που αγωνίζονται. Γυναίκες από τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.



«Η 8η Μαρτίου, δεν είναι μια μέρα γιορτής. Είναι μία μέρα που μας θυμίζει ότι ο αγώνας συνεχίζεται. Σας ευχαριστούμε που δίνετε αυτή τη μάχη καθημερινά και που στο πρόσωπό σας βλέπουμε το πρόσωπο των γυναικών που αγωνίστηκαν, των γυναικών που έδωσαν μάχες, για να πάμε ως κοινωνία ένα βήμα πιο μπροστά. Μπορούμε να πάμε πολλά ακόμα περισσότερα μπροστά», κατέληξε ο πρωθυπουργός. 




Πηγή: skai.gr