ΝΔ: Ερωτήματα μετά την αποκάλυψη ΣΚΑΪ για την πτήση μυστήριο από Βενεζουέλα

Ερωτήματα θέτει η ΝΔ προς την κυβέρνηση μετά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας που προσγειώθηκε το Σάββατο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, και παρέμεινε στην Αθήνα για 4 ώρες στη διάρκεια των οποίων ο ΥΠΕΞ της κυβέρνησης Μαδούρο έκανε κάποιες συναντήσεις. 

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ρωτά την κυβέρνηση για ποιον ακριβώς λόγο έδωσε άδεια προσγείωσης στο εν λόγω αεροσκάφος, όταν οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες το αρνήθηκαν.

Η Νέα Δημοκρατία ζητά να μάθει και με ποιους ακριβώς συναντήθηκε ο εκπρόσωπος του κ. Μαδούρο.

Κύκλοι Μαξίμου: Θεωρία συνωμοσίας που θα ζήλευε και ο Σώρρας

Κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου κάνουν λόγο για «θεωρία συνωμοσίας», την οποία «θα ζήλευε ακόμη και ο Άρτεμης Σώρρας». «Τα λαγωνικά του ΣΚΑΪ μας ανακάλυψαν ξανά. Από την προσγείωση ενός αεροσκάφους, το οποίο ερχόταν από την Ασία, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με σκοπό τον ανεφοδιασμό, ο ΣΚΑΪ κατασκεύασε μια θεωρία συνωμοσίας, την οποία θα ζήλευε ακόμη και ο Άρτεμης Σώρρας», σχολιάζουν οι κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου.

Σημειώνουν πως «η Ν.Δ. προφανώς έσπευσε να την υιοθετήσει, όπως προφανώς αναμέναμε. Το ερώτημα είναι εάν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κανείς με την κατάντια ενός πάλαι ποτέ σοβαρού κόμματος».


Πηγή: skai.gr