NΔ: Μεθοδεύσεις του Μαξίμου στην υπόθεση Novartis που δεν κρύβονται

Για «μεθοδεύσεις του Μαξίμου στην υπόθεση Novartis που δεν μπορούν πια να κρυφτούν όσο κι αν επιχειρούν να τις συγκαλύψουν» κάνει λόγο η ΝΔ. 

Το Σάββατο η ΝΔ είχε καλέσει την κυβέρνηση να απαντήσει αν η κ. Τουλουπάκη που χειρίζεται την υπόθεση της Novartis ελέγχεται για τους χειρισμούς της, ύστερα από καταγγελία του προϊσταμένου της, κυρίου Αγγελή.

Αντί απάντησης, τονίζει η Πειραιώς, «αργά χθες Σάββατο τη νύχτα η κυβέρνηση έκανε γνωστό μέσω του ΑΠΕ ότι η καταγγελία του κ. Αγγελή τέθηκε στο αρχείο, πριν καν διερευνηθεί». 

Η αξιωματική αντιπολίτευση καταλήγει ότι η «σκευωρία που έστησαν στο Μαξίμου ακόμη και κατά δυο πρώην πρωθυπουργών θα αποκαλυφθεί με κάθε λεπτομέρεια και όσοι τη σχεδίασαν θα λογοδοτήσουν».

Σε δήλωσή του ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλόγηρου τονίζει πως «η ΝΔ για δεύτερη μέρα επιτίθεται κατά της Δικαιοσύνης, αποκαλύπτοντας ποια είναι η αντίληψή της για το κράτος δικαίου και την ανεξαρτησία του θεσμού».

«Μάταια όμως, διότι η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και απερίσπαστη, όσο και αν αυτό ενοχλεί την αξιωματική αντιπολίτευση» καταλήγει η ΝΔ.