Κλείσιμο

Παραινέσεις Τσίπρα προς Πολάκη στο υπουργικό συμβούλιο

Την απόλυτη στήριξή του στον Παύλο Πολάκη έναντι του Γιάννη Στουρνάρα παρέσχε την Τετάρτη στο υπουργικό συμβούλιο ο Αλέξης Τσίπρας, εντούτοις δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τη στάση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. 

Ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα, με πρώτο αποδέκτη τον υπουργό, προτρέποντάς τα κυβερνητικά στελέχη  «να μην παρασύρονται  σε διαμάχες που επιλέγει ο αντίπαλος για να θολώσει τα νερά».

«Θέλω να σας προτρέψω να δείτε και να ασχοληθείτε με τη μεγάλη εικόνα. Και να συνεχίσετε αφοσιωμένοι στους μεγάλους στόχους που έχουμε και που έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να τους πετυχαίνουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Ο κ. Τσίπρας θεωρεί ότι ο κ. Πολάκης, είχε επί της ουσίας δίκιο στην αντιπαράθεση με τον διοικητή της ΤτΕ για το καταναλωτικό του δάνειο, εντούτοις το έχασε, με το τηλεφώνημα που έκανε και την εικόνα περί ηχογράφησης που έδωσε. 

Ακόμα η καθημερινή ενασχόληση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να πυροδοτεί νέες πολιτικά άγονες αντιπαραθέσεις, κάτι που είναι «βούτυρο στο ψωμί» της αντιπολίτευσης, καθώς η κοινή γνώμη αποπροσανατολίζεται από το κυβερνητικό έργο και τα θετικά μέτρα (νέα ρύθμιση για την πρώτη κατοικία, επιδότηση ενοικίου, αύξηση κατώτατου μισθού, έξοδος στις αγορές κλπ.)