Άδειασμα Φίλη σε Πολάκη: Να ερευνηθεί η ηχογράφηση του Στουρνάρα

Άδειασμα στον Παύλο Πολάκη επιφύλαξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης για την ηχογράφηση του Γιάννη Στουρνάρα από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, την οποία πάντως ο κ. Πολάκης πλέον διαψεύδει. 

«Δεν ξέρω πώς έγινε, να ερευνηθεί… Δεν είναι στο δικό μου χαρακτήρα να ηχογραφώ κανέναν. Δεν γνωρίζω τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη. Δεν καλύπτω κανένα, θα ερευνηθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Παιδείας μιλώντας στο Θέμα FM , συμπληρώνοντας πάντως ότι «δεν δείχνει να υπάρχει κάτι το μεμπτό από το διάλογο που διάβασα».

Σε ό,τι αφορά πάντως το καταναλωτικό δάνειο των 100.000 ευρώ από την Attica Bank που έχει πάρει ο κ. Πολάκης, ο Νίκος Φίλης  υποστήριξε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας: 

«Να συμφωνήσουμε ότι δεν είναι ο κ. Πολάκης ο μόνος που έχει πάρει δάνειο, είδα στελέχη ΝΔ-ΚΙΝΑΛ να έχουν πάρει πολλαπλάσια δάνεια. Είναι ηθικό; Ποια ανηθικότητα διέπραξε; Το πήρε με πλάτες ότι είναι υπουργός; Δεν έδωσε εγγυήσεις; Δεν πρέπει να πάρει δάνειο κάποιος που έχει εγγυήσεις αποπληρωμής; Θα αρχίσουμε να ενοχοποιούμε ανθρώπους που παίρνουν δάνειο;» διερωτήθηκε.