Όταν ο Θάνος Μωραΐτης κατακεραύνωνε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Ως ένας από τους πιο σκληρούς επικριτές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εμφανιζόταν μέχρι πρότινος με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο νέος υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Θάνος Μωραΐτης, o οποίος είναι ένα από τα πρόσωπα που σηματοδοτεί το άνοιγμα Τσίπρα στην κεντροαριστερά. 

Για παράδειγμα σε ανάρτηση του στις 18 Μαρτίου 2018 στο Facebook ο Θάνος Μωραΐτης, ο οποίος υπηρέτησε ως υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου, μιλούσε για «fake αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ». Στις 7 Απριλίου 2017 χαρακτήριζε την κυβέρνηση «ανίκανη να παραμείνει και να διαχειριστεί τις τύχες της χώρας». «Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου είναι μια κυβέρνηση, η οποία έχει ηττηθεί και πολιτικά και ηθικά», έγραφε τότε ο νέος υφυπουργός. 





Την 1 Μαρτίου 2017 ο Θανος Μωραΐτης κατηγορούσε την κυβέρνηση για τυχοδιωκτισμό και σχολίαζε σε ειρωνικό ύφος ότι της αξίζουν 3 Όσκαρ. «Το Όσκαρ της αποτυχίας, το Όσκαρ του τυχοδιωκτισμού και το Όσκαρ του διχασμού που είναι η μεγαλύτερη πληγή που έφερε η κυβέρνηση. 





Στις 13 Φεβρουαρίου 2017 με άλλη ανάρτηση χαρακτήριζε τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ως τη «μεγαλύτερη πολιτική απάτη της Μεταπολίτευσης». 



Πηγή: skai.gr