Κλείσιμο

Λεβέντης: Η Μεγαλοοικονόμου ήρθε με εικόνα της Παναγιάς και τη βάλαμε Βουλή

Απάντηση στη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έδωσε ο Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στον ΑΝΤ1, για όσα υποστήριξε η βουλευτής στον ΣΚΑΪ, δηλαδή ότι τής ζήτησε να μην παραιτηθεί, καθώς η Ένωση Κεντρώων θα έχανε μία έδρα, δεδομένου ότι ο επιλαχών Γιάννης Καλλιάνος, είχε ήδη προσχωρήσει στην ΝΔ. 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι η κ. Μεγαλοοικονόμου του ζητούσε να την κάνει αντιπρόεδρο του κόμματος, αλλά και να τής διαθέσει θέσεις μετακλητών υπαλλήλων, προκειμένου να διορίσει την κόρη της, με τον ίδιο να αρνείται. 

«Δεν την ήξερα την κυρία πριν την βάλω στις λίστες… Ήρθε με μια εικόνα της Παναγίας στα χέρια, 15 ημέρες πριν κλείσουν τα ψηφοδέλτια κι έτσι μπήκε στις λίστες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λεβέντης.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, πρέπει να υπάρξει ρύθμιση, ώστε οι έδρες βουλευτών που παραιτούνται να επιστρέφονται στο κόμμα με το οποίο εκλέγονται, ώστε να μην αλλοιώνεται η λαϊκή ετυμηγορία. 

«Ο Τσίπρας να μιλήσει με την κυρία, η οποία είναι η Νο 151 βουλευτής που στηρίζει την κυβέρνηση του, με αυτόν να κάνει ντιμπέιτ» σημείωσε. 

«Υπάρχουν παρακμιακά φαινόμενα, πώς να το κάνουμε; Όμως, ειδικά σε νέα κόμματα, με αδοκίμαστου ανθρώπους, αυτό είναι κάπου φυσιολογικό», παραδέχθηκε κ. Λεβέντης. 
Ο πρόεδρος της ΕΚΕ εξαπέλυσε επίθεση και κατά του Πάνου Καμμένου «διότι με τις πλάτες του στην κυβέρνηση, ήρθε η Συμφωνία των Πρεσπών», αλλά και κατά των Τσίπρα και Μητσοτάκη, που του «πήραν βουλευτές». Ερωτηθείς για την θέση του κόμματος σε ενδεχόμενη πρόταση μομφής κατά του Νίκου Βούτη, απάντησε ότι δεν θα την ψηφίσει. 

Όπως αποκάλυψε δε, με βάση κρυφή δημοσκόπηση που έχει στα χέρια του η Ένωση Κεντρώων έχει ποσοστό 4,5%, ενώ προηγείται η ΝΔ του ΣΥΡΙΖΑ, με διαφορά 7 μονάδων.