Κλείσιμο

Μηνύματα θλίψης για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη από τον πολιτικό κόσμο

Μηνύματα θλίψης για τον θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη και συμπαράστασης προς την οικογένειά του στέλνει ο πολιτικός κόσμος.

Η ΝΔ με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε το δικό του διακριτό στίγμα στην μακρά του πορεία στη δημοσιογραφία. 

«Στην μακρά πορεία του στη δημοσιογραφία, από τις πρώτες μέρες της ελεύθερης ραδιοφωνίας στον 9,84, την αρθρογραφία του σε πολλές εφημερίδες, αλλά και την παρουσία του στην τηλεόραση, ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε το δικό του διακριτό στίγμα. Στην σύζυγό του, τα παιδιά του και σε όλους τους εργαζόμενους του “Πρώτου Θέματος” απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

"Αποχαιρετούμε σήμερα έναν ευφυέστατο και πετυχημένο δημοσιογράφο, έναν άνθρωπο με αστείρευτο χιούμορ στον οποίο χρωστάμε πολλά χαμόγελα της καθημερινότητας μας. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Θέμο" σημειώνει το ΚΙΝΑΛ.

Η Ένωση Κεντρώων, με ανακοίνωσή της εκφράζει τα συλλυπητήρια της, για τον θάνατο του δημοσιογράφου Θέμου Αναστασιάδη. Όπως αναγράφεται στην ανακοίνωση «παρότι "φεύγει" πολύ νέος, ο Θέμος, αφήνει την έντονη σφραγίδα του στο χώρο των ΜΜΕ. Καυστικός, ανατρεπτικός, διεισδυτικός και προ πάντων με αστείρευτο χιούμορ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του».

Τέλος, το Ποτάμι εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη σε ηλικία μόλις 61 ετών.

«Θερμά συλλυπητήρια στους φίλους και συναδέλφους του στο Πρώτο Θέμα. Κουράγιο στην οικογένειά του».