Θεοχαρόπουλος: Δεν υφίσταται θέμα προσχώρησής μου στο Ποτάμι

Σενάριο που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα χαρακτηρίζει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, την προσχώρησή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού, προκειμένου αυτή να ανασυγκροτηθεί μετά την αποχώρηση του Γιώργου Αμυρά και με στόχο να τοποθετηθεί ο ίδιος ως εκπρόσωπος του κόμματος στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών που θα επεξεργαστεί τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, διαψεύδει τις σχετικές εκτιμήσεις που διατύπωσε νωρίτερα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός, υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν γίνει παρασκηνιακές ζυμώσεις για το ζήτημα με τον Σταύρο Θεοδωράκη και δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν υφίσταται τέτοιο θέμα».

Ο ίδιος σημειώνει ότι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Σταύρο Θεοδωράκη και έχουν κοινωνικές επαφές, αλλά ισχυρίζεται ότι δεν έχουν συζητήσει για σύμπραξή του με το Ποτάμι και ότι δεν του έχει γίνει τέτοια κρούση.

«Δεν έχουμε αποφασίσει να μονάσουμε πολιτικά, αλλά δεν υπάρχει τέτοια συζήτηση», σχολίαζε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς πάντως από τον ΣΚΑΪ κατά πόσο θα το σκεφτόταν εάν αυτή η προσέγγιση γινόταν, ο κ. Θεοχαρόπουλος, απέφυγε να απαντήσει, χωρίς ωστόσο να αποκλείει τίποτα, αλλά προσδιορίζοντας χρονικά τις όποιες πολιτικές του κινήσεις για το διάστημα μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Πηγή: Ναντίν Χαραδαλιά - skai.gr