Καραγιαννίδης: Δεν φοβάμαι, και ας απείλησαν ότι θα με κρεμάσουν

«Δεν φοβάμαι, και ας απείλησαν ότι θα με κρεμάσουν» δήλωσε ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης για τις επιθέσεις που δέχθηκε ενόψει της ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Το συναίσθημα είχε κάνει με την πίεση που νιώθουμε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Και όταν λέω πίεση δεν εννοώ φυσικά την πολιτική, αλλά αυτή που προκύπτει από τις απειλές και του εκβιασμούς. Τις τελευταίες ημέρες έχω πάρει διάφορα μηνύματα, κάποια από αυτά τα κοινοποίησα και στο Facebook. Με απείλησαν ότι θα μου κόψουν το κεφάλι, ότι θα με κρεμάσουν, ότι η οικογένειά μου κινδυνεύει, ότι θα μου κάψουν το σπίτι» ανέφερε χαρακτηριστικά στο Νews 24/7 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Όπως ανέφερε ο κ. Καραγιαννίδης, «είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι και έχουν τέτοιο θράσος που ότι κάνουν το κάνουν με το όνομά τους γιατί θεωρούν ότι δεν θα διωχθούν. Δεν φοβήθηκα όμως, δεν φοβάμαι και δεν πρόκειται να φοβηθώ. Για μένα θέματα όπως η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ταυτοτικά και βρίσκονται στον πυρήνα της ιδεολογίας μου».

«Πρώτα απ’ όλα είναι μία συμφωνία που βάζει τέλος στους εθνικισμούς εκατέρωθεν. Είναι επίσης μία συμφωνία πρότυπο σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις για τον παγκόσμιο χώρο, για μένα αποτελεί παράδειγμα» δηλώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.