Παραιτήθηκε η Χρυσοβελώνη από τους ΑΝΕΛ - Η επιστολή «διαζυγίου»

Την παραίτησή της από μέλος των ΑΝΕΛ ανακοίνωσε την Πέμπτη στον Πάνο Καμμένο η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, υπογράφοντας το «πολιτικό διαζύγιο» με τον κ. Καμμένο, και δίνοντας τέλος στην πολυκύμαντη σχέση μαζί του. 

«Η θέση μου είναι πως οι προσωπικές σας επιλογές για θέματα που αφορούν κρίσιμα ζητήματα της χώρας μας, την παρουσία της κυβέρνησης, καθώς και η ατομική σας συμπεριφορά, ιδίως έναντι συναδέλφων και εμού, δεν μου αφήνουν κανένα άλλο περιθώριο» αναφέρει μεταξύ άλλων η υφυπουργός Εσωτερικών.

«Πρόεδρε, οι δρόμοι μας στην πολιτική χωρίζουν διότι απλώς διαφωνούμε, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Οι επιλογές μας θα κριθούν από τους πολίτες, αλλά πρωτίστως την συνείδησή μας. Καλή μεν η φιλία, φίλτατη δε η αλήθεια» σημειώνει η υφυπουργός, και καταλήγει:

«Ιδίως, όταν αφορά στο μέλλον των συμπολιτών μας, στο συμφέρον της Ελλάδας και στην ατομική πολιτική ευθύνη, όπως ο καθένας από εμάς την αντιλαμβάνεται με την οποία οφείλουμε να αναλαμβάνουμε». 

Τη Δευτέρα η υφυπουργός διεμήνυσε στον κ. Καμμένο ότι «η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει τη θητεία της», καθώς «βρίσκεται στην πιο παραγωγική, δημιουργική και θετική της φάση».

Αναλυτικά η επιστολή παραίτηση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη


Πηγή: skai.gr